Forum www.doradcaenergetyczny.fora.pl Strona Główna www.doradcaenergetyczny.fora.pl
forum, praca doradca energetyczny, opinie, sprzedaż energii,Amber Energia, Energia dla Firm, Energetyczne Centrum,
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Energia dla Firm, opinie o Pracodawcy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.doradcaenergetyczny.fora.pl Strona Główna -> ENERGIA DLA FIRM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Knapik
Gość






PostWysłany: Pon 13:41, 25 Mar 2013    Temat postu:

tez tak czytalem, ale tez czytalem duzo niepochelbnych opinii na temat tej firmy...
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dino
Gość






PostWysłany: Pon 14:28, 25 Mar 2013    Temat postu:

jestem pracownikiem tej firmy juz dluzszy czas i nie moge narzekac. Klienci z ktory,mi mam stycznosc na codzien tez nie zglaszaja mi zadnych obieksji wiec chyba nie jest to taka zla firma najaka probuje sie ja kreowac w internecie.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rapid
Gość






PostWysłany: Śro 14:42, 27 Mar 2013    Temat postu:

Ja nie pracowalem w tej firmie, al ejetsem jej klientem. Kiedy do mnie przyszli jej przedstawiciele tez ich zbywalem, ze a to nie mam czasu a yto jutro. W koncu jednak musialem ich wysluchac i okazalo sie, ze oferta, ktora mi przedstawili, bardzo szczegolowa zreszta, odpowiadala moim wymaganiom i podpisalem z nimi umowe. nie wiem jak to jest jak sie tam pracuje, ale trzeba sie nastawic na trudnych klientow
.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karpiel
Gość






PostWysłany: Śro 15:30, 27 Mar 2013    Temat postu:

Ja pracuje dla tej firmy juz dlugo, poczatki byly sla mnie maloowocne, ale z czasem bylo coraz lepiej. Najlatwiej bylo kiedy juz pozyskalem kilku klientow z tego regionu i polaceno EdF. Jako, ze dobre sie przedsiebiorcom wspolpracowalo z Enrgia to i ja pozyskiwalem coraz wiecej klientow.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rozpoczynajacy
Gość






PostWysłany: Śro 15:53, 27 Mar 2013    Temat postu:

ja rzucilem prace w tej firmie, ale nie dlatego, ze atmosfera byl zla czy cos sie dzialo, ale dlatego ze po prpostu taka praca nie jest dla mnie. Jesli chodzi o ogole odczucia to bylo ok, wszystko jasno wytlumaczone, wyplata na czas.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mariusz
Gość






PostWysłany: Śro 13:31, 03 Kwi 2013    Temat postu:

przede wszystkim to kazda jest skierowana do innego odbiorcy. Energia dla firm jak sama nazwa wskazuje sprzedaje energie firmom wiec nie ma co utozsamiac tych firm ze soba.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Piotr
Gość






PostWysłany: Śro 14:25, 03 Kwi 2013    Temat postu:

jestem pracownikiem tej firmy i uwazam, ze edf jest dobrym pracodawca. Poza tym jestem przekonany o korzystnej ofercie jaka sprzedaje swoim klientom.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Piotr
Gość






PostWysłany: Śro 14:28, 03 Kwi 2013    Temat postu:

jestem pracownikiem tej firmy i uwazam, ze edf jest dobrym pracodawca. Poza tym jestem przekonany o korzystnej ofercie jaka sprzedaje swoim klientom
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Stasiek
Gość






PostWysłany: Śro 14:55, 03 Kwi 2013    Temat postu:

ja ostatnio bylem u swoich klientow i zaczeli mnie wypytywac oi to energetyczne centrum. Nie wiedzialem co mowic, bo oni uparcie twierdzili, ze to jedno i to samo. Ale spokojnie im wytlumaczylem co i jak. No czasami to jednak ciezka praa jest.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kamil
Gość






PostWysłany: Wto 12:59, 23 Kwi 2013    Temat postu:

Praca doradcy czy przedstawiciela handlowego generalnie jest ciężka. Pracuję w tym zawodzie od 5 lat, od roku w Energii dla firm i jestem bardzo zadowolony przede wszystkim dlatego, że nie mam tam tak dużej presji jak w innych firmach, w których pracowałem. Zarobki, wiadomo, zależą od twoich wyników, ale najważniejsze jest to, że idę do pracy z przyjemnością.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marek
Gość






PostWysłany: Wto 13:03, 23 Kwi 2013    Temat postu:

ja już kiedyś na jakimś forum pisałem, jak to wszystko dokładnie wygląda w energii dla firm, a jest tak, że generalnie sprzedaż prowadzona jest w dwóch kanalach: vip (czyli wewnętrzna struktura edf) oraz d2d (czyli zewnętrzne firmy współpracujące d2d) i jeżeli chodzi o warunki finansowe, to w vip, jeżeli ktoś naprawdę sobie radzi i potrafi sprzedawać, to nie istnieje jakby górna granica zarobków, można zarabiac naprawdę sporo ale istnieje za to granica dolna - nie masz wyników to prawdopodobnie do widzenia
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomek
Gość






PostWysłany: Pią 11:10, 26 Kwi 2013    Temat postu:

Ja pracowałem dla energii dla firm, co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że ten typ pracy nie jest dla mnie. Byłem u nich rok i wytrzymałem tyle ze względu na dobre wynagrodzenie, które zawsze wpływało mi na konto na czas i na przyjazną atmosferę w pracy. Osobom, które odnajdują się w pracy doradcy czy przedstawiciela handlowego jak najbardziej polecam tę firmę.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
janek
Gość






PostWysłany: Wto 14:05, 10 Wrz 2013    Temat postu:

odpuść sobie lepiej poczytaj sobie o nich opinie, jak masz sprzedawac

Jeżeli jeseś zainteresowany pracą w rzetelnej firmie energetycznej zapraszam do kontaktu: [link widoczny dla zalogowanych]

sprzedajemy energie dla biznesu i klienta indywidualnego

dla klientów oferujemy

- całkowity brak opłaty handlowej
- ceny sam możesz negocjować
- zarabiać dodatkowo możesz na zmianie przesyłu

dla Ciebie natomiast 3-5 razy większe pieniądze

za np sklep spożywczy o zużyciu 12 MW rocznie
płacimy od 400 - 800 zł

szkolenia w całej Polsce

[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dddddddd
Gość






PostWysłany: Czw 14:18, 05 Cze 2014    Temat postu: dddddddddd

Energia dla firm= pewna energia= energetyczne centrum= sunwind itp to jedna firma tylko zeby zatrzec kiepski wizerunek tworza ciagle nowe spólki. Smile Nie polecam
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Praca




Dołączył: 05 Cze 2014
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 14:23, 05 Cze 2014    Temat postu:

absolutnie nie polecam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.doradcaenergetyczny.fora.pl Strona Główna -> ENERGIA DLA FIRM Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin