Forum www.doradcaenergetyczny.fora.pl Strona Główna www.doradcaenergetyczny.fora.pl
forum, praca doradca energetyczny, opinie, sprzedaż energii,Amber Energia, Energia dla Firm, Energetyczne Centrum,
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Opinie klientów
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.doradcaenergetyczny.fora.pl Strona Główna -> ENERGIA DLA FIRM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Janek123
Gość






PostWysłany: Śro 12:12, 08 Maj 2013    Temat postu: Opinie klientów

Witam, mam w planach zmianę dostawcy energii w mojej firmie i mam zamiar wybrać energię dla firm. To znaczy cały czas się nad tym zastanawiam, doradca przedstawia mi wszystko bardzo pięknie i chciałbym jeszcze zapoznać się z opiniami klientów, bo wiadomo, że tym doradcom nie zawsze można do końca wierzyć. Ktoś jest lub był klientem energii dla firm i może mi pomóc?
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryska
Gość






PostWysłany: Pon 10:41, 13 Maj 2013    Temat postu:

a jaką ofertę planujesz wziąć dla siebie? ja korzystam z gwarancji najniższej ceny i nie mam na co narzekać - rachunki są niewysokie i cały czas mam tę świadomość, że jeżeli znajdę gdzieś u kogoś lepszą ofertę, to edf przedstawi mi kontrofertę. mam więc pewność, że mam najlepszą ofertę z możliwych
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Janek123
Gość






PostWysłany: Pon 11:53, 13 Maj 2013    Temat postu:

No właśnie zastanawiałem się albo nad gwarancją najniższej ceny albo nad ofertą firma i dom. Jeśli chodzi o gwarancję najniższej ceny to zastanawiam się, czy ktokolwiek miał kiedyś taką sytuację, że znalazł lepszą ofertę odtej z edfu i edf przedstawiło mu kontrofertę.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maryska
Gość






PostWysłany: Pon 12:20, 13 Maj 2013    Temat postu:

no ja jak już pisałam, mam tę ofertę ale jeszcze nie znalazłam lepszej oferty, którą mogłabym "postraszyć" edf Smile
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Krusak
Gość






PostWysłany: Pon 10:50, 20 Maj 2013    Temat postu:

ja mam gwarancje najnizszej ceny, podpisywalem umowe z edf rok temu a w kwietniu br znalazlem lepsza oferte, pobniewaz generalnie ceny energii spadly. edf przedstawilo mi kontroferte dopiero po 2 miesiacach co prawda od momentu kiedy ich o tym poinformowalem, ale moja oferta zostala ostatecznie zmieniona i place mniej
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wirus
Gość






PostWysłany: Pon 11:59, 20 Maj 2013    Temat postu:

ja nie jestem klientem tej firmy ale radze sobie o niej poczytac wiecej na internecie bo jest tak sporo negatywnych opinii
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Pon 12:48, 20 Maj 2013    Temat postu:

no na necie na temat kazdej firmy jest wiele negatywnych opinii, moj przyjaciel ostatnio zmienial dostawce i wlasnie teraz korzysta z uslug energii dla firm i to jest chyba dowod na to, ze ta firma ma spoko oferte, bo duzo ludzi do nich przechodzi
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gost
Gość






PostWysłany: Wto 12:36, 21 Maj 2013    Temat postu:

a ja o tej firmie pierwsze slysze... z polskiego rynku energii kojarze tylko pge, rwe, taurona i enee.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kostyna
Gość






PostWysłany: Śro 20:42, 22 Maj 2013    Temat postu:

no bo wlasnie to sa takie firmy ktore maja duzo pieniedzy i ostro sie reklamuja a jest w tym kraju duzo innych firm, ktore maja rownie atrakcyjne jak nie atrakcyjniejsze oferty jak np energia dla firm
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kostyna
Gość






PostWysłany: Śro 20:43, 22 Maj 2013    Temat postu:

a nad jakimi ofertami sie zastanawiasz Janek123? i czt bierzesz pod uwage jakies inne firmy?
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Janek123
Gość






PostWysłany: Śro 21:03, 22 Maj 2013    Temat postu:

Jak już wcześniej pisałem zastanawiam się nad gwarancją najniższej ceny oraz nad firmą i domem. Rozmawiałem również z przedstawicielami innych firm i ze znajomymi, którzy są ich klientami, ale chciałem się też dowiedzieć czegoś o energii dla firm Smile
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kostyna
Gość






PostWysłany: Czw 10:32, 23 Maj 2013    Temat postu:

z jakimi innymi firmami? tez z takimi mniej znanymi?
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Janek123
Gość






PostWysłany: Czw 11:54, 23 Maj 2013    Temat postu:

nie wiem jakie to ma znaczenie, ale rozmawiałem raczej z przedstawicielami bardziej znanych firm energetycznych.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sam
Gość






PostWysłany: Pią 10:18, 24 Maj 2013    Temat postu:

po co sie pchasz w interesy z jakas firemka o ktorej nie masz pojecia zamiast skorzystac z uslug znanego zaufanego sprzedawcy? nie rozumiem
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Janek123
Gość






PostWysłany: Pią 11:34, 24 Maj 2013    Temat postu:

tak się składa, że ta "firemka" przedstawiła mi najbardziej korzystną ofertę, dlatego pytam się o opinię o niej. poza tym kto powiedział, że znany sprzedawca jest tym zaufanym? nie rozumiem twojej logiki
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.doradcaenergetyczny.fora.pl Strona Główna -> ENERGIA DLA FIRM Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin